Northrup.org Banner

Zdjęcia Kardynalskiego kardynał fakty

W północnej kardynał jest odrębną wyglądający ptak znalezionych we wschodniej części Ameryki Północnej, jak i Meksyku. Samiec kardynał jest genialny czerwone z licznym czub na głowie i czarna maska na twarzy.
Jako typowe w przyrodzie, kobieta ponownie dostaje ciemniejsze kolory płci. Samica kardynał złoty kolor głowy i żołądka i oliwy z powrotem kolor i skrzydła. Ona także ma czarną maską na twarzy i czerwone kolorowe czub na głowie.  kardynałów Baby przypominają żeński wybarwienia, ale zamiast czarniawy ustawy kobiet rachunek czerwonawe.

Północnej kardynałów monogamicznych ptaków. Mężczyzna, wyraźnie podniesiony również przez dobrą matką, przynosi jego żeński kardynał żywności podczas ich randki i często karmi swoje nasiona dziób do dzioba.  Cardinals również korzystać z ziarna, owoce, owady i soki.

Cardinals mają 04/02 zestawy jaj lub potomstwa, w ciągu roku.  Każde plemię składa się z 3-4 jaj światła zielonego lub niebieskiego z drobin fioletowe lub brązowe. Dzieci pobytu w gnieździe tylko przez około 10 dni. Oboje rodzice nakarmić pisklęta, ale mężczyzna kardynał często biorą udział w tej pracy pojedynkę, podczas gdy samica zaczyna inkubacji ich kolejnego potomstwa.

Northern Cardinal jest dobrze dostosowane do ludzkich siedlisk.  Można je znaleźć w prawie każdym podajnik podwórku, mieszanie się z innymi stada ptaków i prawie zawsze znajduje się z mate.  Kiedyś być sprzedawane jako klatce zwierzę do wędrownych ptaków Traktatu ustawy z 1918 roku zakazano ich sprzedaży i uczynił z niego nielegalne posiadanie lub zabić ptaków.